Ma - Vr van 8u30 tot 18u30. Gesloten : dinsdag- & zaterdagnamiddag


  Contact : 09/230 91 25 - 0472/85 01 87 - Brusselsesteenweg 713, 9050 Gentbrugge - BE 0865.158.341 - gentbrugge@apotheektsjoen.be

Gelaats- en haaranalyse

De gelaatsanalyse. Voor een beter advies.

Wist u dat wij over een professioneel toestel beschikken om huid- en haaranalyses te doen en daardoor nog meer gericht advies kunnen geven?

Heeft u een trekkerige huid? Last van couperose of pigmentvlekken? Door het meten van het vochtgehalte en sebum van uw huid, kunnen wij u nog beter adviseren.

Heeft u last van jeuk op de hoofdhuid? Met het toestel kunnen wij microscopisch kijken wat de mogelijke oorzaken zijn.

Deze huidanalyse kan onbeperkt herhaald worden. De behoeften van de huid variëren naargelang het seizoen of de omstandigheden: kou, droogte, vakantie, stress. Het is daarom handig om een huidanalyse te herhalen of snel enkele huidparameters opnieuw te meten. Wanneer u bepaalde producten al een tijdje gebruikt, kunnen we met een herhaalmeting nagaan of de toestand van de huid inderdaad veranderd is.


Tip: Bij huidanalyse is het aangeraden dat u best ongemaquilleerd komt. Zo kunnen wij u garanderen dat het resultaat van de analyse nog duidelijker is.


De haaranalyse. Op zoek naar een gepaste verzorging.

Tijdens een haaranalyse gebruiken we een camera om de toestand van de hoofdhuid en het haar in beeld te brengen. Vaak komen mensen met bepaalde klachten zoals schilfers, vet haar, haaruitval, futloos haar, jeuk. De camera helpt met het opsporen van de oorzaak van deze klachten. Hierdoor kunnen we behandelingen voor de hoofdhuid en verzorgingen voor het haar adviseren die inspelen op de behoeften van uw hoofdhuid.

Bij de vaststelling van een medisch probleem verwijzen we de patiënt door naar een huisarts of dermatoloog. We voorzien uiteraard in de complementaire behandeling van kwalen (eczeem, psoriasis, seborreïsch eczeem) of in een zuiver cosmetische, op comfort gerichte behandeling (jeuk, schilfers). We gaan op zoek naar aangepaste verzorging en houden rekening met eventuele allergieën. We beschikken over een uitgebreid aanbod van producten voor een gezond haar, met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.


Praktisch: Een uitgebreide analyse (waarde € 30,00) voeren we bij voorkeur op afspraak uit en duurt ongeveer 30 minuten. Bij een aankoop van minstens € 30,00 aan verzorgingsproducten, hoeft u deze dienst niet te betalen. Voor dit bedrag krijgt u van ons een aankoopbon voor uw specifieke huidverzorgingsproducten.