Tweede vestiging: 09 230 95 10 - Merelbekestraat 37, 9090 Melle - BE 0831.387.295 - melle@apotheektsjoen.be


  Contact : 09/230 91 25 - 0472/85 01 87 - Brusselsesteenweg 713, 9050 Gentbrugge - BE 0865.158.341 - gentbrugge@apotheektsjoen.be

Medewerker info

Sara Tsjoen

Als gedreven apotheker met meer dan 15 jaren ervaring staat Sara steeds ten dienste van haar patiënten. Ze geeft graag persoonlijk advies, verzorgt uw medicatieschema’s op maat, is steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, een aanspreekpunt voor zachte geneeskunde (fytotherape, voedingssupplementen, …), geeft extra tips en advies over zwangerschap, fertiliteit, baby- en kinderverzorging, heeft sterke interesse in cosmetica en is reeds meerdere jaren stagemeester voor apothekers in opleiding aan de UGent.

Wij zijn graag uw gezondheidsadviseur.

De kerntaak van de apotheker  is de patiënt bijstaan in het correcte gebruik van medicatie ter behoud en ter verbetering van zijn gezondheid.

Waarom een huisapotheker?
Wij geven extra uitleg de eerste keer dat u een medicijn opstart en bespreken mogelijke bijwerkingen en interacties. Heeft u vragen over medicatie in combinatie met alcohol, rijden in het verkeer of kans op verslaving, dan helpen wij u graag verder. Uw huisapotheker kent u persoonlijk, en volgt uw gezondheid op van dichtbij.

Klantvriendelijkheid en goede service, onze prioriteit.
Een uitgebreide voorraad medicatie, voedingssupplementen en cosmetica. Meerdere leveringen per dag : indien een product niet voorradig is, kan het meestal de dag zelf nog verkregen worden. Als iets niet voorradig is, houden wij u graag via sms op de hoogte wanneer dit terug beschikbaar is. Wanneer bepaalde medicijnen moeilijk te verkrijgen zijn of indien u op zoek bent naar bepaalde producten in buitenland, doen wij ook steeds onze uiterste best deze u te bezorgen.