Ma - Vr van 8u30 tot 18u30. Gesloten : dinsdag- & zaterdagnamiddag


  Contact : 09/230 91 25 - 0472/85 01 87 - Brusselsesteenweg 713, 9050 Gentbrugge - BE 0865.158.341 - gentbrugge@apotheektsjoen.be

Medewerker info

Eline Den Tijn

Eline zit boordevol enthousiasme en is altijd vriendelijk. Als apotheker is zij op de hoogte van de laatste nieuwigheden in het opmaken van medicatie-schema’s, interactie-analyses, uitleg bij eerste gebruik van een medicijn, heeft een uitgebreide kennis van bereidingen, Sterke interesse in cosmetica.

Wij zijn graag uw gezondheidsadviseur.

De kerntaak van de apotheker  is de patiënt bijstaan in het correcte gebruik van medicatie ter behoud en ter verbetering van zijn gezondheid.

Waarom een huisapotheker?
Wij geven extra uitleg de eerste keer dat u een medicijn opstart en bespreken mogelijke bijwerkingen en interacties. Heeft u vragen over medicatie in combinatie met alcohol, rijden in het verkeer of kans op verslaving, dan helpen wij u graag verder. Uw huisapotheker kent u persoonlijk, en volgt uw gezondheid op van dichtbij.

Klantvriendelijkheid en goede service, onze prioriteit.
Een uitgebreide voorraad medicatie, voedingssupplementen en cosmetica. Meerdere leveringen per dag : indien een product niet voorradig is, kan het meestal de dag zelf nog verkregen worden. Als iets niet voorradig is, houden wij u graag via sms op de hoogte wanneer dit terug beschikbaar is. Wanneer bepaalde medicijnen moeilijk te verkrijgen zijn of indien u op zoek bent naar bepaalde producten in buitenland, doen wij ook steeds onze uiterste best deze u te bezorgen.